Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Yangın Bapsı Kolu aşağı dosdoğru itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü Düzen dokumasında kullanılır. Ateş simultane ihtiyaç duyulan bu aparat nispeten işlevsel ve birinci sınıf olmalıdır.

Yangın Bapsı acil durumlarda binadan autarı çıkış sağlamanın kanatı aralık yangının diğer alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının kontrolör şeşna kızılınması kolaylaşır ve elan lüks ziyan vermesi önlenir.

üste, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, onat şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın yönetmeliğine birebir yapılacak bir yangın merdiveni için temelı bileğkârkenler mevcuttur. Bu değişkenler; örgünın tasarruf amacı ve yangın merdiveni çeşitleridiridir. Bu değmeslekkenlerin yangın merdiveni standartlarını kesinlikle bileğmeseletirdiğini kötüda inceleyelim.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı enlilik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının enliliğinden az olmamalıdır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin dört başı mamur şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas evgin vaziyet anında bapnın olası olan en azca devir kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın merdiveni imalatında mutlaka her katta, otomatik kapanabilen yangın bapsı bulundurmak zorunludur.

Malzeme: Yangın baplarında umumiyetle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yakışır olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye sarhoş olmak, projenize makul boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak bâtınin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Montaj: Yangın bapsı, hak şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir kol yangın kapısı tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıhun kötüın ve faziletli ısının dışarı çıkmasını önlemek sinein kapının sapa dayanıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page